Update met betrekking tot hervatten competitie

Inmiddels ligt het zaalvoetbalseizoen al enige tijd stil. Voorlopig is het nog onduidelijk wat de vooruitzichten zijn en wanneer we de competitie kunnen hervatten. 
 
Om de competitie volledig uit te spelen is een bepaald aantal wedstrijddagen noodzakelijk (alle ploegen spelen tenminste één keer tegen elkaar). Alleen als we vóór 1 maart de competitie kunnen hervatten, is het mogelijk om de competitie volledig uit te spelen voor de zomer. Wanneer blijkt dat binnensport op 1 maart nog steeds niet is toegestaan – en dat is een realistisch scenario gezien de ontwikkelingen – moeten we er helaas voor kiezen om de competitie definitief niet uit te spelen. Wij zetten dan bij voorkeur in op een nieuw seizoen vanaf september. 
 
Bij groen licht voor binnensport na 1 maart, bestaat er de mogelijkheid om de ingeplande wedstrijden op vriendschappelijke basis te hervatten tot het einde van het seizoen. Hierover nemen we later een besluit als de situatie zich voordoet. Dat geldt ook voor de financiële consequenties en deelname richting volgend seizoen.
 
Opmerkingen of vragen mogen worden gedeeld met het bestuur. Wij houden jullie op de hoogte waar mogelijk.