Save the date(s): ALV en Feestavond

Na twee roerige seizoenen waarin we te maken hebben met veel onvoorziene coronamaatregelen, kunnen we dit seizoen in elk geval ‘positief’ afronden. Zoals gebruikelijk vindt ook aan het einde van het seizoen de ledenvergadering plaats.
Dit jaar vindt de algemene ledenvergadering plaats op maandag 9 mei om 19.30 uur in Sporthal de Streepen.

Wij rekenen erop dat namens elk team ten minste één (contact)persoon aanwezig is. Uiteraard hebben de teams die de bekerwedstrijden om 20.00u spelen dispensatie om zich goed voor te bereiden op de wedstrijd.

Daarnaast willen we jullie vragen om ook vrijdag 13 mei in de agenda vast te leggen. Dit is de laatste voetbalavond van het seizoen met de bekerfinale om 20.00 uur. Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats en de feestavond. Omdat we allemaal wat derde helften in te halen hebben, hopen we ook dat op deze avond zoveel mogelijk ploegen aanwezig zijn om het seizoen gezellig af te sluiten. Ook is het voor het sportcafé fijn als er na twee mindere jaren weer een goed gevulde kantine is. Bovendien worden naast de kampioenen ook de sportiviteitsprijzen uitgereikt en topscorers in het zonnetje gezet.

Verdere informatie ter voorbereiding op de ALV volgt. Mocht je nu al weten het komende seizoen niet deel te nemen aan de competitie, laat het dan alvast even per mail weten aan het bestuur.