Zinderende Ontknoping B-poule: S&S de Vriesboys Kampioen

Wat een wedstrijd! Van te voren hoop je op een spannende wedstrijd, maar wat de vele toeschouwers kregen voorgeschoteld op vrijdag 31 mei, was een ware thriller. Hurkmans Dakbedekking kwam in de eerste helft op een 3-0 voorsprong, in de tweede helft kwam, S&S de Vriesboys ijzersterk terug. 5-5. Dat betekende een verlenging. Al na tien seconden scoorde S&S de 6-5, maar in de laatste seconde van de verlenging maakte Hurkmans weer gelijk.

Een strafschoppenserie moest de beslissing brengen. Ook die ging gelijk op. Uiteindelijk maakte Max Hermes, keeper van S&S de beslissende penalty: 6-5

Bijzonder detail: voor het eerst in de geschiedenis van de Rooise zaalvoetbalcompetitie was een beslissingswedstrijd nodig om tot een kampioen te komen. En wat een wedstrijd!